Εγγραφές

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ:

 • Για την εγγραφή αθλητών στον Α.Σ.ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Κορωπίου απαιτούνται:
  1. Πιστοποιητικό γέννησης
  2. 3 έγχρωμες φωτογραφίες αθλητή
  3. Πιστοποιητικό υγείας από παιδίατρο, παθολόγο ή καρδιολόγο. Σε περίπτωση που η βεβαίωση δεν προσκομισθεί εντός δεκαπενθημέρου από την εγγραφή, ο αθλητής δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στο πρόγραμμα προπονήσεων της Ακαδημίας.
  4. Αποκλειστικά υπεύθυνοι για τον προαγωνιστικό έλεγχο ανηλίκου αθλητή είναι οι γονείς ή κηδεμόνες του.
  5. Για την αθλητική σεζόν 2021-2022 η εγγραφή του αθλητή αφορά ετήσια συνδρομή 350€ και η πληρωμή γίνεται σε 10 ισόποσες δόσεις των 35€ στην αρχή κάθε μήνα. Σε περίπτωση που καταβληθεί εφάπαξ το συνολικό ποσό της συνδρομής γίνεται έκπτωση 50€.
   Το κόστος έκδοσης δελτίου αθλητή είναι 15 ευρώ (συμμετοχή τμημάτων στην ΕΣΚΑ ). Για δύο παιδιά της ίδιας οικογένειας η συνδρομή ομοίως καθορίζεται όπως και παραπάνω με έκπτωση στην συνδρομή του δεύτερου παιδιού κατά 10%.

Οι γονείς με κάρτα ανεργίας δεν πληρώνουν μηνιαία συνδρομή για τα παιδιά τους.

ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ αν δεν πληρούνται οι ανωτέρω προϋποθέσεις.

Σε περίπτωση μη καταβολής της συνδρομής δύο (2) μηνών ο αθλητής αυτομάτως απέχει από τις προπονήσεις έως ότου διευθετηθεί η οικονομική του εκκρεμότητα, εκτός των περιπτώσεων που χρήζουν ιδιαίτερης μεταχείρισης και έχουν την έγκριση του ΔΣ.

Εγγραφή

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.